Despre noi

SC ONE RESEARCH & CONSULTING SRL

este înfiinţată în anul 2005, având ca obiect de activitate comercializarea materialelor de construcţii, fiind specializaţi în vânzarea şi montarea sistemelor de învelitori, oriunde în România, dar cu precădere în zona Bucureşti şi Ilfov.

Beneficiind de o experienţă de peste 15 ani, oferim soluţii complete pentru construirea sau renovarea oricărui tip de acoperiş, prin seriozitate, corectitudine, promptitudine şi amabilitate pentru o cât mai bună colaborare cu clienţii noştri care trebuie să se simtă în siguranţă în colaborarea cu noi.

Punem pe primul loc calitatea produselor şi serviciilor oferite, de aceea am selectat pentru dumneavoastră cei mai buni producători şi furnizori de materiale, precum ţigla ceramică CREATON şi TONDACH, ţigla de beton BMI-BRAMAC, ţigla cu rocă vulcanică GERARD şi BMI-DECRA, ţigla metalică METIGLA, WETTERBEST, ferestre de mansardă VELUX, sistem pluvial NOVATIK, METIGLA, WETTERBEST, coşuri de fum SCHIEDEL.

Clienţii noştri beneficiază de consultanţă profesională în alegerea celei mai bune soluţii pentru proiectul lor şi facem o ofertă personalizată pentru a beneficia de un acoperiş fără vicii de calitate, care să aibă o durată de viaţă mare şi care să ofere siguranţă şi confort.

SERVICII

Pe piaţa din România activează foarte multe companii în domeniul materialelor de construcţii, dar diferenţa o face calitatea serviciilor oferite de aceste firme. ONE RESEARCH & CONSULTING SRL, prin însăşi denumirea firmei oferă SOLUŢII în concordanţă cu cerinţele clientului:

- Măsurătoare acoperiş
Colegii noştri se deplasează la construcţia dumneavoastră şi efectuează măsurătoarea învelitorii, aceasta fiind una din cerinţele întocmirii unui deviz corect.

- Realizarea devizului
Devizul se va realiza în baza proiectului întocmit de arhitect proiectant, a măsurătorilor realizate de colegii noştri sau a schiţei oferite de către beneficiar.

Vom realiza un deviz de materiale detaliat cu toate materialele care se folosesc, cantităţi şi costuri, inclusiv montajul şi accesoriile auxiliare, în acest mod veţi putea fi sigur că nu sunt costuri ascunse pentru realizarea unui sistem complet.

- Consiliere profesionistă
Misiunea noastră este să vă ajutăm să achiziţionaţi materialele care se protrivesc întocmai proiectului dumneavoastră şi în concordanţă cu arhitectura şi cerinţele tehnice ale învelitorii.

Echipa nostră care se ocupă de întocmirea ofertei beneficiază în permanenţă de cursuri de perfecţionare organizate de furnizorii cu care colaborăm.

- Montajul sistemului de învelitoare
Montajul îl realizăm cu echipe specializate, cu experienţă mare în acest domeniu şi care la rândul lor au participat la cursuri de specializare pe anumite tipuri de învelitori.

- Garanţia
Toate produsele comercializate de noi beneficiază de certificate de Garanţie şi Declaraţii de performanţă emise de producători, majoritatea fiind concerne cu distribuţie la nivel mondial sau european, cu reprezentanţe în România, sau producători români lideri de piaţă în domeniul în care activează.